Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

19 september 2011

Ideekonkurss!

Hei 16-26 aastane noor!

Sellel suvel, 7.-17. juulil, toimus Hiiumaal noortevahetus  "Catch the Opportunity!", mis tõi kokku 31 noort aktiivset inimest kuuest eri riigist (Eestist, Hispaaniast, Prantsusmaalt, Leedust, Rumeeniast ja Türgist), et arutleda noorte tööpuuduse vähendamise ja vabatahtliku töö väärtustamise üle.  Projekti lõpuks valmis dokument, milles sisalduvad erinevad ideed, kuidas muuta olukorda paremaks (vaata dokumenti siit: http://euroopa.noored.ee/node/5036 ). Kindlasti on ka Sinul, hea noor, häid ideid ja oma arvamus antud teemadest ning sooviksid sõna sekka öelda?

Osale ideekonkursil, mille võitja lennutame lennukamate ideede eest koos kaaslasega otse Brüsselisse, Euroopa parlamendi tööd kaema! Lisaks läheb loosi hulk väiksemaid auhindu, näiteks vabatahtlike kruusid ning raamatud „Hüppasin ellu tundmatus kohas!“
Reisi Brüsselisse on välja pannud Euroopa parlamendi saadik Tunne Kelam (http://www.kelam.ee/).

Konkursil osalemiseks on vaja kirjutada essee ühel järgnevatest teemadest:
·         Kuidas vähendada tööpuudust noorte seas?
·         Kuidas väärtustada vabatahtlikku tööd?
·         Vabatahtlik töö – kellele ja milleks?
·         Pole tööd, pole probleemi!
·         Mis siis kui ma oleksin töötu …

Essee pikkus peab olema 1-2 lehekülge, kirja stiil Times New Roman, kirja suurus 12, rea vahe 1,0. Lisada tuleb enda nimi, sünniaeg, e-posti aadress ja postiaadress (koos indeksiga).  Essee saada elektrooniliselt aadressile seiklejate.vennaskond@gmail.com.
Tööde laekumise tähtajaks on 09. oktoober 2011.

See on just Sinu võimalus oma loovusel lennata lasta ja head ideed kirja panna!

Ideekonkurss toimub noortevahetuse "Catch the Opportunity!" raames, mis viidi ellu programmi Euroopa Noored toel (http://euroopa.noored.ee) . Noortevahetuse korraldajaks oli mitteformaalne noortegrupp Hiiumaa Seiklejad koosseisus Heleri Alles, Katrin Toe, Greete Tukk, Loore Kääramees, Lisette Vapper, Kadri Reidla ja Toomas Laigu.  Loe meie tegevustest lähemalt meie blogist: http://catchtheopportunity.blogspot.com/ või vaata facebooki lehelt: http://www.facebook.com/Seiklejad.org