Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

23 aprill 2013

Kandideeri koolitusele Hispaanias, Malagas

Malaga, Hispaania
YES to YES! on koolitus, mis toimub 19.-25. mai Hispaanias, Malagas. Projekti eesmärgiks on tõsta osalejate teadlikkust võimalustest kaasata läbi mitteformaalse hariduse vähemate võimalustega noori, õppida kasutama võimalusi, mida pakub mitteformaalne õpe ja luua uusi projekte üheskoos. Eesti osalejatele on kaks kohta ja kandideerima on oodatud nii noored kui noortega töötavad inimesed. Eelisjärjekorras ootame neid, kes sooviksid ka tulevikus ise mõnda projekti Seiklejate Vennaskonnaga korraldada (Eestis). Eesti osalejatele on kaks kohta. 


TITLE: Yes to YES!
TYPE OF ACTIVITY: Training course/
THEME: Training course for Youth workers in the field of International Programmes of the EU, mainly addressed to organisations that work with youngsters with fewer opportunities (rural areas, disabled, dropouts from school, economicldifficulties.)
DATES: from 19th till 25th of May
LOCATION: Malaga, Spain
PARTICIPATING COUNTRIES: Youth in Action Programme Countries
PARTICIPANTS: 35. Youth workers, Responsible of NGOs, Youth Associations, Youth leaders, Youth animators and Young people - representative of non-formal groups who are interested in approaching the International youth activity.

Kandideerimiseks lae alla ankeet siit: https://docs.google.com/file/d/0B_Z8714EpcR0NzM4MEI5Q1lRbUU/edit?usp=sharing ja saada see 25.04ks (kaasa arvatud) aadressile seiklejate.vennaskond@gmail.com