Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

13 jaanuar 2014

Kandideeri EVS vabatahtlikuks Prantsusmaal!

Otsime vabatahtlikke, kes sooviksid olla vabatahtlikud 10 kuud algusega 01.09.2014 Prantsusmaal Lyon'is või St. Etienne's. Kandideerima on oodatud noored vanuses 18-30 aastat, kes pole varem pikaajalises vabatahtlikus teenistuses osalenud. Loe täpsemalt projektide kirjeldusi siit:

ja 


Siit leiad eelmise vabatahtliku kogemuse samas organisatsioonis: https://drive.google.com/file/d/0B-EOXXBdWHNtTkdHTVRIOHlqekVzbDdnX0tibkZRdkVadllJ/edit?usp=sharing

Tegu on veel esitamata projektiga, seega valitakse vabatahtlikud enne välja ja alles siis esitatakse projekt rahastuse saamiseks (17.03). Seega pole rahastus 100 % kindel, kuid varasemalt on meil sama organisatsiooniga positiivsed kogemused (ka hetkel on üks Eesti vabatahtlik Prantsusmaal samas organisatsioonis), ning hindame rahastuse saamise tõenäosust küllaltki suureks. 

Vabatahtlikul on projekti vältel tasuta söök, majutus, kohalik transport ja keelekursused. Samuti saab vabatahtlik iga kuu 115 € taskuraha ning kaetakse suur osa tema reisikuludest (täpsem % oleneb sellest, kui soodsad piletid leitakse, varasemalt on see on 90 %). 

Kandideerimiseks tuleb saata järgnevad dokumendid inglise keeles sama aegselt p.perra@mlve.org ja seiklejate.vennaskond@gmail.com. Arvesse lähevad ainult mõlemale aadressile saadetud vormid. 

A - CV

B- Motivation letter with :
1 - motivation to go abroad, which step in your life?
2 - motivation for voluntary activity, which values in voluntary 
3 - motivation for France
4 - motivation for our projects in partnership with "Unis Cité"organisation, as you understand well our project
5 - what you could bring to our project, your personnality....
(Motivation letter could be in french if you have some knowledges)

C- Volunteer application form 
(document could be in french if you have some knowledges)

D- Support worker form (see fail on osaliselt täidetud, ülejäänud täitke ära ise, kuid realistlikult - liialdada ei maksa). 

Kandideerimise ametlik tähtaeg on 15. veebruar, kuid soovitame oma ankeedid saata võimalikult varakult. 

Lisaküsimused palume esitada kommentaaridena või saata otse Prantsusmaa koordinaatorile.