Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

30 juuni 2014

Koolitus Türgis - noorte ettevõtlikkus ja liidrioskused

11.-17. august toimub Kars'is, Ida-Türgis koolitus "Lifelong; Entrepreneurship, Leadership and Innovation", mille teemaks on noorte tööpuudus, ettevõtlikkus ja juhioskused. Eesti osalejatele on 3 kohta (18+), eelistatud on eelkõige osalejad maapiirkondadest, väikelinnadest ning need, kes hetkel on töötud. Lisaks Eestile on kohal osalejad Hispaaniast, Gruusiast Aserbaidžaanist, Hollandist, Ukrainast ja Itaaliast. Koolitusel osalemine on tasuta (majutus, toit, tegevused), ise tuleb alguses osta lennukipiletid, millest 70 % saab tagasi. Kars asub väga kaugel Istanbulist (päris Ida-Türgis), seega sinna minekuks palju variante ei ole, kuid hetkel on soodsaim lennata Riiast, vahemaandumisega Istanbulis (hind ca 300 €, seega omakulu 90 €). Kandideerimiseks täida ära ANKEET enne 1. juulit 2014 (kaasa arvatud).  Türki reisimiseks on vajalik pass!

Veel infot:

The aim of the Training Course is to prevent youth unemployment and to serve economic and socio-cultural development through revealing the entrepreneurship potential of young people in economic, social and cultural fields and the spread of the entrepreneurship culture on young people. In the project scope, various trainings, interviews, workshop activities, technical and cultural tours and visionary project performances/workshop activities will be held in Kars, Turkey for 7 days in the name of actualizing the entrepreneurship potential in every field and the socialization by improving the communication skills of the participants.