Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

04 september 2014

Mitteformaalse õppe foorum Budapestis!

19.-24. oktoober toimub Budapestis, Ungaris mitteformaalse õppe foorum, kus tutvustatakse üksteisele projekte, mis on noorte poolt tehtud ja noortele suunatud. Projekte täiustatakse ja jagatakse väärt näpunäiteid. Samuti on koolitusel võimalik arendada oma liidrioskuseid ja panna ennast proovile läbi uute väljakutsete. Koolituse korraldajaks on mainekas EPTO (European Peer Training Organization), kes pakub parima kvaliteediga koolitusi Euroopas, tegevusi viivad läbi tõelised professionaalid. Antud koolitusele on oodatud kandideerima 16-30 aastased noored, 2-4 liikmelistes gruppides (ankeet tuleb ka koos ära täita). Koolitusel on osalustasu 81 € (korraldajate poole). Majutus ja toit on tasuta, samuti kaetakse 80 % lennupiletite hinnast (kuni 275 €). Hetke piletihinnad Budapesti on ca 200 €. 


Kandideerimistähtaeg on juba 5. september! Ankeet asub siin: https://docs.google.com/forms/d/1IEuSWhDxRH_qMG3PL-UP4mMxCUjmYHSJJIewF5HQGhY/viewform