Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

07 jaanuar 2015

Noortevahetus Saksamaal "Shout it Out Loud!"

8.-15. märts toimub Altenas, Saksamaal noortevahetus, mille teemaks on see, kuidas väljendada oma arvamust rahumeelselt ja teha ennast kuuldavaks otsusetegijatele. Selleks kasutatakse tänavakunsti, flashmobi, tänavateatrit ja teisi meetodeid. Projektis on Eesti osalejatele 5 kohta (noored 16-25 + grupijuht). Kohal on lisaks Eestile ka noored Saksamaalt, Tšehhist, Lätist ja Poolast. Osalemine noortevahetusel on tasuta (majutus, toit, tegevused) samuti kaetakse reisikulud 270 € ulatuses (katab 100 %).
Grupijuhil ja ühel osaleval noorel tuleb osaleda ka ettevalmistaval kohtumisel 13.-15. veebruar (ka kõik kulud kaetud). Kui oled selleks valmis, pane see kindlasti kirja ka lisainfosse kandideerimisel. Grupijuhil on ettevalmistaval kohtumisel osalemine kohustuslik.

Kandideerimise tähtaeg on 11. jaanuar (kaasa arvatud), kandideerimiseks täida ära ANKEET.
Tutvu kindlasti ka projektidesse mineja ABC-ga SIIN.