Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

11 jaanuar 2015

Partnerlusseminar Itaalias 30. märts - 5. aprill

30. märts - 5. aprill toimub Arezzos, Itaalias partnerlusseminar, mille fookusteemaks on sotsiaalne ettevõtlus. Projekti käigus sõlmitakse uusi partnerlusi ja tutvutakse Erasmus+ võimalustega. Eesti osalejatele on 2 kohta (18+). Kohal on osalejad Portugalist, Rumeeniast, Itaaliast, Eestist, Poolast, Türgist, Saksamaalt, Hispaaniast, Makedooniast ja Gruusiast. Osalejatele on tasuta majutus, toit ja tegevused, kaetakse reisikulud 275 €  ulatuses (hetke 100 %).
Osalejatelt ootame Seiklejate Vennaskonna esindamist, partnerluste sõlmimist meie nimel ning valmisolekut teemaga tegeleda ka tagasi tulles. Enne kandideerimist tuleks veenduda, et antud kuupäevadel on tõesti võimalik osaleda (kuupäevad on fikseeritud). Valituks osutumise korral tuleb kiirelt kinnitada oma osalust ja olla valmis ostma pileteid (Itaalia tahab, et need saaks ostetud ASAP).

Kandideerimiseks täida ära ANKEET 14.01ks (kaasa arvatud).
Tutvu projekti ajakava ja infopakiga SIIN