Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

13 jaanuar 2016

Otsime EVS vabatahtlikku Prantsusmaale

Otsime EVS vabatahtlikku Cepoy-sse, Prantsusmaal teenistusse, mis algab mais/juunis (kestvus 6 kuud, juhul kui projekt saab rahastuse). Projektis eesmärgiks on tutvustada Cepoy's asuvas Rootsi majas ka Eesti kultuuri ja korraldada näitus (varasemalt oli neil ainult rootsi vabatahtlikud, aga kuna linna sõpruslinn on Jõgeva, tahetakse kaasata ka Eesti vabatahtlik).
Kandideerima on oodatud 
18-30 aastased noored. Vabatahtlikule on tasuta majutus, toit, tegevused ning samuti saab iga kuu taskuraha (115 €). Kaetakse reisikulud vastavalt Euroopa komisjoni vahemaa kalkulaatorile (kas 275 € või 360 € olenevat, kus Eestis elad). Lisaks sellele on vabatahtlikule ka erinevad koolitused (pre-departure, on-arrival, midterm, annual EVS event), keelekursused ja EVS vabatahtliku kindlustus. Projekti saatvaks organisatsiooniks on Seiklejate Vennaskond.


Loe projekti kohta lähemalt SIIT (prantsuse keeles).  Rootsi maja infovoldikud:















Kandideerimiseks koosta oma motivatsioonikiri ja CV (inglise või prantsuse keeles) ja saada aadressidele: evs.seiklejad@gmail.com ja francoise.charillon@gmail.com. Ära saada kirju eraldi, vaid lihtsalt üks kiri mõlemale aadressile korraga (nii saame jälgida, et ka partnerid on saanud dokumendid samal ajal kui meie). Peale kandideerimist võib vajalik olla skype vestlus vastuvõtva organisatsiooniga. 

Kandideerimise tähtaeg on 16. jaanuar 2016! (kaasa arvatud)

Selleks, et osaleda antud projektis, ei tohi kunagi olla teinud pikaajalist EVSi (rohkem kui 2 kuud).  Pikaajalist EVSi saab teha ainult 1 kord elus.
Juhul kui osutud valituks, tuleb vabatahtlikul ka osaleda Seiklejate Vennaskonna poolses ettevalmistuses (kokkuleppel) ja Eesti büroo koolitusel. Projekt esitatakse rahastuse saamiseks 2. veebruari tähtajaks ja see, kas saab rahastust, selgub aprillis. 
Postitage kõik küsimused kommentaaridesse, et ka teised näeksid (võib-olla on samad küsimused). Projekti sisu osas ei ole meil palju infot, kuid seda on prantslased nõus lahkesti jagama. Prantsuse keele oskus tuleb kasuks kuid ei ole kohustuslik.