Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

01 jaanuar 2016

Otsime grupijuhti ettevalmistavale kohtumisele Palermos

Otsime grupijuhti (18+), kes saaks osaleda ettevalmistaval kohtumisel Palermos, Itaalias 12.-15. jaanuar 2016. Ettevalmistava kohtumise eesmärgiks on ette valmistada kevadel toimuvat noortevahetust. Ideaalis sooviksime leida inimest, kes saaks osaleda ka kevadises projektis grupijuhina, kuid samas saame aru, kui see ei ole võimalik (hetkel veel noortevahetuse kuupäevasid teada ei ole). Sellisel juhul peaks grupijuht kohtuma näost näkku uue grupijuhiga ja edastama info, mis toimus grupijuhtide koosolekul.
Ettevalmistaval kohtumisel osalemine on tasuta (söök, majutus, tegevused), reisikulud kaetakse 270 € ulatuses.

Võimalikud lennud: Riiast tasuta ööbimisega (4* hotell Turkish airlinesi poolt, reisimiseks vajalik pass) Istanbulis Cataniasse ja sealt bussiga Palermosse (tagasi minekul siis pole kindel, kas tuleb lennata 15. jaanuar (kas jõuab hommikul kohale) või tuleb jääda kauemaks - kuni 17. jaanuar.. seda kõike saab korraldajatega täpsustada), vaata hinda SIIN. Teine variant on kasutada erinevate odavlennufirmade kombinatsioone, näiteks vaata võimalusi SIIN (kõik variandid ei sobi, kohale tuleb jõuda 12ks jaanuariks (Palermosse). 

Vaata projekti infopakki SIIN. NB! Infopakis valed kuupäevad, õige on 12-15. jaanuar (12 jaanuar saabumise päev, 13-14 jaanuar tegevused ja 15 jaanuar lahkumise päev).

Kandideerimiseks täida ära ANKEET 4. jaanuariks 2016 (kaasa arvatud).
Tutvu projektidesse mineja ABC -ga SIIN (eriti grupijuhi rolliga!). Küsimused postita kommentaaridesse või facebooki.