Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

03 juuli 2016

EVS Rumeenias algus 1. september

Otsime 1 EVS vabatahtlikku Sighisoarasse, Rumeeniasse teenistusse, mis algab 1. september 2016 (kestvus 7,5 kuud). Projekti teemaks on noorte tööpuudus. Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored. Vabatahtlikule on tasuta majutus, toit (100 €/kuus), tegevused ning samuti saab iga kuu taskuraha (60 €). Kaetakse reisikulud 275 € ulatuses (edasi-tagasi). Lisaks sellele on vabatahtlikule ka erinevad koolitused (pre-departure, on-arrival, midterm, annual EVS event), keelekursused ja EVS vabatahtliku kindlustus. Projekti saatvaks organisatsiooniks on Seiklejate Vennaskond.

Projekti infopakk asub SIIN.

Kandideerimiseks koosta oma motivatsioonikiri ja CV (inglise keeles) ja saada aadressidele: evs.seiklejad@gmail.com ja wildcarpathia@gmail.com. Ära saada kirju eraldi, vaid lihtsalt üks kiri mõlemale aadressile korraga (nii saame jälgida, et ka partnerid on saanud ankeedi samal ajal kui meie). Peale ankeedi saatmist võib vajalik olla skype vestlus vastuvõtva organisatsiooniga. 

Osalejad on leitud. 

Selleks, et osaleda antud projektis, ei tohi kunagi olla teinud pikaajalist EVSi (rohkem kui 2 kuud).  Pikaajalist EVSi saab teha ainult 1 kord elus.

Juhul kui osutud valituks, tuleb vabatahtlikul ka osaleda Seiklejate Vennaskonna poolses ettevalmistuses (kokkuleppel).

Postitage kõik küsimused kommentaaridesse, et ka teised näeksid (võib-olla on samad küsimused).