Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

04 aprill 2017

Euroopa vabatahtlik teenistus Valencias, Hispaanias

Otsime EVS vabatahtlikke Valenciasse, Hispaanias. Valikus on kaks projekti - lühiajaline - 1. oktoober - 27. november 2017 ja pikaajaline 20. november 2017 - 13. september 2018. Projektis tegeletakse erinevate tegevustega (vt infopakk). Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored. Vabatahtlikule on tasuta majutus, söök (toiduraha 150 €/kuus), tegevused ja kindlustus. Lisaks igakuine taskuraha (105 € kuus) ning kaetakse ka sõidukulud kuni 360 € ulatuses. 

Kuna kandidaate on palju, eelistavad korraldajad neid, kes oskavad Hispaania keelt vähemalt B2 tasemel (pikaajaline projekt). 

Vaata projekti infopakki SIIN.


Kandideerimise tähtaeg on 21. aprill 2017. Kandideerimiseks saada oma inglise keelne CV ja motivatsioonikiri paralleelselt (sama e-mailiga)  aadressideleevs.seiklejad@gmail.com ja  ionlera@xeracionvalencia.org, pealkirjaks EVS-GANDIA-2017. Kindlasti too välja, mis projekti kandideerid. 

Projekti osas teeb valiku vastuvõttev (Hispaania) organisatsioon, nemad teavitavad ka neid, kes saavad edasi skype vooru. Kui te mingit vastust ei saa, on mõttekas otse neile kirjutada. Meiega sõlmitakse partnerlus siis kui vabatahtlik on valitud ja ära kinnitatud :)

Saatvaks organisatsiooniks märgi Seiklejate Vennaskond. Meie HEI-REF (akrediteeringu number) on: 
2014-1-EE01-KA110-000539.

Kui on vaja siis muid vajalikke andmeid leiab SIIT (võib lisada faili kaasa kandideerimisel). 

Projektis osalemiseks pead elama teenistuse alguses Eestis. Samuti ei tohi sa olla varem teinud lühiajalise teenistuse puhul ei lühiajalist (üle kuu) ega pikaajalist EVSi (seda saab teha ainult kord elus). Pikaajalise teenistuse puhul võib olla varem teinud lühiajalist EVSi.

Tutvu kindlasti ka EVS lisainfoga SIIN

Kõik küsimused postita kommentaaridesse, küsi julgelt! :)