Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

28 mai 2017

Koolitus “From Passive to Active: New Approaches to Youth Participation!” Eestis


Koolitus toimub 4. – 10. juuni Vidrike külas, Valgamaal. Koolitusele kandideerima on oodatud teemast huvitatud noortega töötavad inimesed (18+). Eesti osalejatele on on veel vabu kohti. Projektis osalus on tasuta. Koolitusel osalevad osalejad järgmistest riikidest: Eesti, Saksamaa, Slovakkia, Küpros, Leedu, Itaalia, Hispaania, Austria, Rootsi, Suurbritannia, Ungari, Luksemburg jt. Koolitust korraldab Seiklejate Vennaskond koostöös SA Archimedes Noorteagentuuriga. 

Kandideerimiseks täida ankeet SIIN. Hetke seisuga (01.06) 1 vaba koht! 

Kui tead kedagi mõnest teisest EL riigist, kes tahaks osaleda, siis kindlasti jaga seda infot ka teistega! :)


Koolituse eesmärk on võimaldada noortega töötavatele isikutele selliste pädevuste arendamist, mille abil toetada noortes kodanikuaktiivsust läbi uudsete osalusvormide. Koolituse raames toetatakse uute kaasamisviiside väljatöötamist ja olemasolevate heade praktikate jagamist. Koolitusega soovitakse hõlbustada uute koostöösuhete tekkimist ja rahvusvaheliste noorteprojektide ettevalmistamist, mida viiakse ellu programmi Erasmus+: Euroopa Noored raames. Koolitus suunab osalejaid analüüsima olemasolevaid võimalusi noorte paremaks kaasamiseks oma kodupiirkonnas ning neid võimalusi edukalt ära kasutama pärast koolituse toimumist.


Koolituse eesmärkideks on:

· pakkuda osalejatele võimalus leida uusi partnereid rahvusvaheliste projektide teostamiseks programmi Erasmus+: Euroopa Noored raames;

·  üldise arusaama tekitamine noorte osaluse vajalikkusest ja selle edendamise võimalustest;

·  tutvuda uudsete kaasamispraktikatega ja luua ja rakendada uusi strateegiaid noorte kaasamiseks kohalikul tasandil;

·  üldise arusaama tekitamine rahvusvaheliste noorteprojektide loogikast;

· Erasmus+: Euroopa Noored programmi projektiideede loomine ja arendamine.



Osalejad:
· on noortega töötavad inimesed (18+);

· on võimelised töötama inglise keeles;

· otsivad partnereid rahvusvaheliste noorsootöö projektide elluviimiseks;
· on motiveeritud toetama noorte osalust oma piirkonnas;