Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

14 juuni 2017

Seiklejate Vennaskonna suvepäevad 2017

Sellel aastal toimuvad esmakordselt Seiklejate Vennaskonna suvepäevad, kuupäevadeks 30. juuni - 3. juuli 2017.

Ametlik registreerimine on lõppenud, kui jäid hiljaks, võid kirjutada seiklejate.vennaskond@gmail.com ja saame uurida, kas saame sind veel lisada :)


Suvepäevad toimuvad Marja talus (http://marjatalu.ee/), Tõrva lähedal Valgamaal. 

Suvepäevadele on oodatud kõik Seiklejate Vennaskonnaga projektides käinud osalejad, meie sõbrad ja need, kes on muidu huvilised. Ootame nii neid, kes osalesid meie kõige esimestes projektides 2004-2005, kui ka need, kes alles tulevikus plaanivad osa võtta (ja muidugi kõik seal vahepeal). Tulla võib üksi, koos sõbrade või kaaslasega. Vanusepiirangut ei ole, kuid alla 18-aastastel võiks grupis olla keegi täisealine. 

Oleme planeerinud, et osalejaid võiks olla kokku 50-100. Osaliselt katame suvepäevadega seotud kulud meie, osaliselt palume panustada ka osalejatel (toidukulud).  Omakulu tuleb inimese kohta 27 € (3 hommikusööki, 2 lõunasööki, 3 õhtusööki + ööbimine oma telgiga 3 ööd) või 55 € (3 hommikusööki, 2 lõunasööki, 3 õhtusööki + voodikoht 3 ööd 2-8-kohalises toas), seda varianti pakume kuni kohtade täitumiseni kiirematele reageerijatele. Kõik kohapealsed tegevused (töötoad, tegevused, saun, zorbing jne) on osalejatele tasuta! Samuti tasuta kanuumatk 30le kiiremale registreerijale! (kes on registreerunud + tasunud osalustasu).

Saabumine on 30. juuni pärastlõunal, ja lahkumine 3. juuli hommikul. Planeerime korraldada suvepäevade jooksul palju erinevaid tegevusi, mille puhul osalejad saavad ise otsustada, mis tegevustes ja millal nad osalevad ja millal nad naudivad niisama head seltskonda ja suve. Kohapeal on olemas ka sporditegemise võimalused (nt korvpalli ja võrkpalli plats), suur tiik (mõnus ujuda) ja saun (igaõhtuse tegevusena). 




Mõned tegevused, mida plaanime läbi viia:

- Erinevad praktilised töötoad (nt projektikirjutamine, CV ja motivatsioonikirja koostamine EVSi jaoks, "kuidas leida odavaid lennupileteid", rahvusvahelised võimalused jne)
- Osalejate kogemuslood rahvusvahelistest projektidest: kõige hullemad noortevahetused, elumuutvad vabatahtliku töö kogemused ja kasulikud koolituskogemused
- Tiimivõistlused, orienteerumine ja muud võistlusmängud
- Uute asjade proovime, midagi seikluslikku (näiteks zorbing)
- Loovad töötoad (kunst, jooga, mediteerimine)
- ja palju muud põnevat

REGISTREERI ENNAST SIIN :) Kuupäevad on kindlad!

Kindlasti märgi ka facebookis "attend" ja kutsu ka oma sõbrad osalema! 
https://www.facebook.com/events/260507401078181/. Osalema võite kutsuda ka oma välissõpru, Erasmuse tudengeid, või hetkel Eestis olevaid EVS vabatahtlike! :) Mõned tegevused on kindlasti ka inglise keeles.

Registreerimisvorm inglise keeles / registration form in English: HERE

Suvepäevasid aitavad ellu viia projekti "Motiveeritud vabatahtlikud, parem kaasatus ja kõrgem kvaliteet!" raames rahastajana siseministeerium ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital  ja Euroopa Liidu Erasmus+ programm  projekti "Involve! Include! Improve!" raames.